Obróbka mechaniczna

Mniej problemów z obieraniem i szatkowaniem, większa wydajność w kuchni. Obróbka wstępna w kuchni najczęściej łączy się z płukaniem, moczeniem, obieraniem czy też rozdrabnianiem produktów spożywczych. XXI wiek i ciągłe unowocześnianie sprzętowe sprzyjają efektywności w tych czynnościach. Każdy kucharz marzy o tym, aby zawsze pod ręką miał robota, który wykona większość zadań przygotowawczych za niego. Dlatego zapotrzebowania na urządzenia do obróbki mechanicznej ciągle rosną. Umożliwiamy zatem dostęp do najnowocześniejszego i najefektywniejszego sprzętu, mianowicie są to: obieraczki do ziemniaków i warzyw korzeniowych, wyspecjalizowane maszyny do rozdrabniania warzyw (szatkownice gastronomiczne), kutry, piły do kości i mięsa, kotleciarki, spulchniacze, krajalnice do żywności m.in. wędlin i sera, miksery ręczne, spiralne, planetarne, maszyny do wyrabiania ciasta, wałkownice a także całą bazę wielofunkcyjnych maszyn gastronomicznych. Kto chociaż raz wprowadzi do swojego zaplecza kuchennego robota wie, ile pracy jest on w stanie dla nas wykonać.

Aktywne filtry